td_naslovna.jpg
Začetek O društvu Aktivnosti 10. srečanje TD na Frati
Opozorilo
  • Direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Ta spletna stran uporablja piškotke za avtorizacijo, navigacijo in ostale funkcije. To nam omogoča boljšo uporabniško izkušnjo pri uporabi naše spletne strani. Ali se strinjate, da se piškotki namestijo na vašo napravo.

    Oglejte si direktivo o zasebnosti dokumentov

10. srečanje TD na Frati PDF Natisni E-pošta
O društvu - Aktivnosti
Prispeval Silvo B.   
Nedelja, 30 September 2012 10:07

Ja prišla je napovedana nedelja. Oblaki so se divje preganjali po nebu, tako da sem se zjutraj spraševal, ali bi šel na pot s pohodniki ali na kolo. Na koncu je prevladalo slednje, sedel sem v avto in se zapeljal na Frato.
Tu sem ugotovil, da veliko ljudi dobre volje grožnja z dežjem ni pregnala. Veliko jih je prišlo peš iz vseh smeri: Straže, Žužemberka, Mirne Peči,... Nekaj jih je bilo tudi s kolesom ter seveda tudi z avtomobili. In ker pogumne spremlja sreča, se je tudi vreme obrnilo in napravilo se je krasno sončno popoldne. Obsijana Frata je zasijala v vsej svoji lepoti.

Dogajanje je bilo že na višku. Družbo je razveseljeval Vlado, lahko rečem že legendarni spiker vseh srečanj turističnih društev na Frati. Seveda so besedo, dobili tudi vsi predsedniki TD in predsednik TZDBK, ter prisotni župani in seveda gostje.
Vrhunec vseh srečanj na Frati so družabne igre. Tudi tokrat je bilo tako. Društva so se pomerila v: metanju obročkov, ruženju koruze, žaganju ter vlečenju vrvi. Dogajanje si lahko ogledatete v fotogaleriji ali v reportaži Vašega kanala
Nasvidenje naslednje leto ponovno na Frati!


Zadnjič posodobil Petek, 14 Februar 2014 10:29